Zakelijk

:Home » Zakelijk

Wie zijn wij?

Wij zijn Elise’s bloemen. Wij zijn een gespecialiseerde zaak in bloemen en planten. Door ons jonge en gepassioneerde team zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij zijn DE partner voor iedere onderneming met zeer uiteenlopende wensen op het gebied van bloemen en planten. Doordat ons team diverse specialismes beheerst, is het voor ons mogelijk om in al uw wensen te voorzien. Op deze manier kunnen wij uw totaalpartner zijn voor al het groen binnen uw organisatie, of het nu gaat om een mooie bos bloemen voor een jubilerend werknemer of juist die ene speciale klant die wel iets extra’s verdient, of wat dacht u van het verzorgen en onderhouden van de verse bloemen en planten bij u op kantoor. Wij zullen samen de beste manier vinden om dit compleet op uw organisatie te laten aansluiten. Alle wensen worden besproken in een eerste gesprek of u nu 1 keer per half jaar één boeket bestelt of elke dag bloemen nodig heeft. Voor iedereen kunnen wij de geschikte partner zijn!

Interesse?
Wilt u meer weten over zakelijk bloemen bestellen bij Elise’s Bloemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Advies op maat

Elke showroom, winkel, werkplaats en elk kantoor is anders, evenals het budget om de ruimte in te vullen met bloemen en planten. Wij nemen dan ook de tijd om te kijken welke mogelijkheden de ruimte biedt en welke financiële mogelijkheden uw organisatie heeft. Voor alles is namelijk een oplossing. Zo bieden wij hydrocultuur lease-contracten aan en kunnen wij wekelijks, tweewekelijks of met een andere gewenste frequentie langskomen met een volledig verzorgde vaas bloemen. Zelfs voor uw kerstversiering hoeft u geen andere partner te zoeken, wij hebben een oplossing voor u!

MPS duurzaamheid

Voor iedereen zou duurzaamheid een belangrijk thema moeten zijn en ook al kan niet iedere ondernemer 100% duurzaam zijn, kunnen we wel allemaal ons steentje bijdragen. Als u kiest voor ons als partner, draagt u hieraan bij. Wij proberen namelijk in elk aspect zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo gebruiken wij gerecycled papier om onze boeketten in te pakken, versturen we facturen alleen nog via de mail en rijden wij geen honderden kilometers om uw boeket zelf af te leveren, maar vragen wij een gerenommeerd bloemist uit die omgeving. Ook kopen wij onze bloemen hoofdzakelijk in bij kwekers met een MPS keurmerk. Dit houdt in dat zij minder milieubelastend werken en dat de werknemers onder goede omstandigheden een eerlijk salaris kunnen verdienen.

Wereldwijde bezorging

Wij zijn open en eerlijk, ook als het gaat om de levering buiten Almere. Tot op heden leveren wij binnen Almere uitsluitend door ons ingekochte en verwerkte bloemen, maar buiten Almere is dit simpelweg NOG niet mogelijk. Als uw zakenpartner kunnen wij dit wel voor u verzorgen, u bestelt uw bloemen gewoon bij ons en wij zorgen dat een collega bloemist dit voor u verzorgt.

100% tevredenheidsgarantie

Ondanks al het werk, liefde en aandacht die wij dagelijks in onze producten steken, willen wij bij u zeker niet de illusie wekken dat wanneer u bloemen bij ons bestelt, deze altijd 14 dagen mooi blijven. Simpelweg omdat we dat niet kunnen beloven. Een bloem is een levend product en de kwaliteit is afhankelijk van tientallen factoren, denk aan het weer, de kweker, het transport en de waterkwaliteit. Wat wij wel kunnen, is u 100% service bieden. Als de bloemen om welke reden dan ook namelijk niet aan uw verwachtingen voldoen, krijgt u bij Elise’s bloemen ALTIJD een nieuwe bos bloemen. Dit houdt ons scherp en u tevreden, WIN-WIN!

Bestellen

Meerdere boeketten tegelijk bestellen. Iedereen binnen uw organisatie aan wie u de inloggegevens verschaft, kan bloemen bestellen zonder te hoeven afrekenen.

Factuur: wat is er mogelijk?

Wederom hebben we hier ook geen standaard oplossing voor. Simpelweg, omdat niet iedere organisatie hetzelfde werkt. Wilt u alle facturen naar 1 (e-mail)adres of juist naar elke afdeling afzonderlijk laten versturen? Hier maken we afspraken over die voor ons beide werkbaar zijn, zodat het betaalproces probleemloos kan verlopen.

Helemaal naar uw smaak

Wij willen u graag leren kennen. Iedereen hecht een andere waarde en verwachting aan bloemen en alleen door met u in gesprek te gaan, kunnen wij uw wensen optimaal in kaart brengen. We denken mee en luisteren graag naar uw ervaringen en feedback. Of u nu elke jarige werknemer in het zonnetje wilt zetten of onze bloemen aan uw eigen klanten zou willen verkopen, uw organisatie heeft één contactpersoon bij ons die uw wensen, budget en verwachtingen kent. Voor al uw medewerkers is het daarom ook gemakkelijk om bloemen te bestellen. Zij hoeven niet weer opnieuw allerlei achtergrondinformatie te verstrekken. Een simpel mailtje is dan al voldoende.

Groot dagvers assortiment

Ons assortiment wordt meerdere keren per week aangevuld door onze inkoper op de bloemenveiling in Rijnsburg. Daar zit zij om 05:00 uur klaar om de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs voor de kweker in te kopen, want voor stuntprijzen kunnen er geen goede bloemen worden gekweekt. Hier hebben wij de ruimste keuze uit de hele wereld. Naast dat wij de partner voor bedrijven zijn, verkopen wij op de locatie Botplein 2 te Almere bloemen aan particulieren. Dit zorgt voor een goede doorstroom van verse bloemen. Ons team verwerkt gemiddeld 10.000 bloemen per week. Hierdoor kunnen wij elke dag een breed en vers assortiment aan al onze klanten aanbieden.

Geen contract, geen opzegging

Ook partners kunnen uit elkaar groeien. Ondanks dat we er alles aan zullen doen om u altijd tevreden te houden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid dat u onze samenwerking omwille van welke reden dan ook wilt beëindigen. Wij zullen die wens dan ook respecteren, dus GEEN contract en GEEN opzegtermijn.

Bezorgafspraken

Wij kunnen op elk moment van de dag, 6 dagen per week bloemen bij u op kantoor of elders ter wereld bezorgen. Hieronder ziet u de meest voorkomende tarieven van maandag t/m zaterdag:

Op eigen kantoor: €0.00
Binnen Almere: €5,50
Binnen Nederland: €6,95
Wereldwijd: €15,00

Ook als u vandaag bestelt, kunnen wij in de meeste gevallen nog gewoon diezelfde dag bloemen afleveren, uiteraard rekening houdend met het huidige assortiment. Bel uw contactpersoon en vraag naar de mogelijkheden, wij zullen er alles aan doen om u ook op zeer korte termijn nog te kunnen voorzien van prachtige verse bloemen.

Gratis proefboeket

Als we bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek nemen wij uiteraard een prachtige bos bloemen mee. Niet alleen omdat we graag iedereen blij maken met bloemen, maar ook zodat u een impressie krijgt van wat wij voor u kunnen maken. Vind u het boeket niet mooi, is het niet uw smaak of bent u allergisch voor bepaalde bloemen? Zeg het ons direct, dan nemen we dit mee in de toekomstige leveringen. Zo krijgen wij een beter beeld hoe we u altijd tevreden kunnen stellen.

Neem gemakkelijk contact met ons op!

Bel ons gerust op, dan maken we een afspraak en komen we een keer gezellig bij u langs om te kijken wat uw behoeftes zijn en hoe wij uw organisatie daarin kunnen voorzien.

Wij begrijpen dat de mogelijkheid bestaat dat onze diensten toch niet bij uw organisatie passen of geen toegevoegde waarde hebben op uw huidige proces. Dan bedanken wij u aan het eind van het gesprek hartelijk voor de koffie en heeft u geen enkele verplichting om met ons in zee te gaan!