Over Ons

:Home » Over Ons

Uw bloemist in Almere e.o. is Elise’s bloemen

Over Elise’s bloemen
In november 2018 heb ik, Robin Elise Plomp de kans gegrepen om een droom in vervulling te laten gaan. Mijn eigen bloemenwinkel. De winkel heette onder de vorige eigenaar en tevens mijn ex-werkgever ”Stormflowers”. Hij heeft mij de kans gegeven om mijn droom te laten uitkomen. Elke dag staan wij met een gepassioneerd en jong team de mooiste creaties voor u te maken. Of het nou gaat om bloem/trouw/rouw werk bij Elise’s bloemen draaien wij nergens onze hand voor om. En proberen wij altijd aan uw wensen of ideeën te voldoen of een passende oplossing te vinden.

Ons team houd altijd de laatste trends en ontwikkelingen in te gaten zodat u bij ons bijna altijd terecht kan. Omdat wij uit een divers team bestaan met elk onze eigen specialiteit kunnen wij altijd aan elke wens voldoen.

Onze winkel

Onze winkel is gevestigd aan het Botplein in Almere (waterwijk).

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag:

  • Maandag 09:00-18:00
  • Dinsdag 09:00-18:00
  • Woensdag 09:00-18:00
  • Donderdag 09:00-18:00
  • Vrijdag 09:00-18:00
  • Zaterdag 09:00-17:00

De webshop

Om het bestellen en laten bezorgen van bloemen in Almere voor iedereen mogelijk te maken, heeft Elise’s bloemen nu ook een eigen webshop.

Ook mensen die niet in staat zijn persoonlijk langs te komen, kunnen op deze manier toch een mooi boeket bloemen bestellen tegen een scherpe prijs. Voor bedrijven bestaat tevens de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Kijk voor meer informatie bij Zakelijk.