Klantenservice

:Home » Klantenservice

Altijd verse bloemen

Elise’s bloemen stelt uw boeket met zorg samen. Wij werken met verse bloemen en hebben daardoor niet altijd alle bloemen op voorraad. Het kan daardoor voorkomen dat het boeket iets afwijkt van de foto in onze webshop. Mocht het voorkomen dat wij het bestelde boeket niet kunnen samenstellen, dan streven wij ernaar om binnen twee uur contact met u op te nemen om een alternatief te bespreken.

Bevestiging bestellen

Een bestelling is definitief geplaatst na het doorlopen van het bestelproces, het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, het kiezen van een betaalmethode en de melding op het scherm dat de bestelling is geplaatst, gevolgd door een bevestigingsmail naar het ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat het ordernummer vermeld.

Bezorgadres

De consument is te allen tijde verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens van het bezorgadres alsmede van het gebruikte e-mailadres.

Wijzigingen

Na het sluiten van de overeenkomst kunt u uitsluitend nog wijzigingen doorgeven die geen invloed hebben op het totaal te betalen of reeds betaalde bedrag en op voorwaarde dat uw bestelling nog niet verwerkt is. Indien een wijziging niet meer verwerkt kan worden, krijgt u daar tijdens kantooruren zo snel mogelijk bericht over. Wijzigingen kunnen per e-mail of telefoon worden doorgegeven (zie contactgegevens).

Betalen

Bestellingen via de webshop kunnen betaald worden via iDEAL of door middel van een overboeking (dit kan echter wel vertraging opleveren bij het verzenden van uw bestelling). Wij zullen uw bestelling namelijk pas uitvoeren wanneer de betaling door ons is ontvangen.

Mocht de betaling niet bij ons binnen zijn voor het door u gekozen aflevermoment, dan kunnen wij uw bestelling niet op de gevraagde dag afleveren (zie ook Betaalmogelijkheden)

Intellectueel eigendom

Alle door Elise’s bloemen s afgebeelde dan wel geplaatste teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken zijn in eigendom of in licentie bij Elise’s bloemen en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is niet toegestaan voornoemde te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren of (tegen vergoeding) ter beschikking te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Elise’s bloemen.

De kwaliteit die u van ons gewend bent

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen, wordt uw bestelling door onze eigen bloemisten met door ons geselecteerde producten klaargemaakt voor verzending. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de kwaliteit mag verwachten die u van ons gewend bent. Wij geven bestellingen geplaatst in onze webshop namelijk nooit uit handen aan andere bloemisten.